Trabant & One Hundred Games

4 t/m 80 personen
Vanaf 1 maart beschikbaar!

09:30 - 09:40 uur

Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 6,00 p.p.

  

09:40 - 12:40 uur

Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel maken we ons op voor een toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende Peelhistorie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’; en dat middels een unieke vintage toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Aan de hand van de Peelverhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ of het unieke verhaal van Christiaan Rowwen Hesen nemen we u mee op ontdekkingsreis naar de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. Een activiteit die voor iedereen toegankelijk is. Leerzaam, actief en gezellig met elkaar!

Wij nodigen u uit om de mooiste verhalen uit het dagboek van Wippe Pier of Christiaan Rowwen Hesen te herbeleven en dat tijdens een vintage Trabant toertocht door het prachtige peelgebied.


12:40-14:10 uur

Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.


14:10-15:50 uur

In samenwerking met Walky Games hebben we een interactief groepsspel ontwikkelt waarbij je binnen 100 minuten 100 punten moet scoren. Je krijgt een app waarin je al wandelend per groepje (5 a 6 personen) allerlei leuke en originele vragen en raadsels moet oplossen. Op je eigen telefoon krijg je een landkaartje van de schitterende omgeving. Overal op je landkaartje staan gemarkeerde vlaggetjes waar je punten kunt verdienen als je het juiste antwoord weet te geven met je groepje. Hoe moeilijker de vraag of het raadsel, hoe meer punten er te verdienen zijn. Om het nog spannender te maken moet je precies op 100 punten uitkomen. Op sommige punten scoor je minpunten, dus tactisch vraagt het ook het nodige van de groep. Het leukste is om dit met meerdere groepjes tegen elkaar te spelen waarbij je live de scores van alle andere groepjes kunt volgen. Dit alles vindt plaats in de buitenlucht van de mooie omgeving van Meijel.


Voor groepen van 40 t/m 80 personen (wisselarrangementen)

Bij groepen vanaf 36 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Trabant, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.


Maatwerk voor groepen groter dan 80 personen mogelijk


Voorwaarden:

  • Minimale leeftijd voor het besturen van een Trabant is 24 jaar: Rijbewijs B
  • Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,- per boeking.
  • One hundred games is niet geschikt voor kinderen onder de 8 en mindervalide.
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten


Kosten:

  • V.a. 16 jaar: prijs inclusief brandstof en verzekering: € 61,00 p.p. (incl btw)
  • Tot 16 jaar: prijs inclusief brandstof en verzekering: € 38,00 p.p. (incl btw)Trabant & One Hundred Games
€ 61,00 p.p.