Trabant toertocht en High Bier

2 t/m 21
13:45-14:00
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden in een trabant en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze cult-auto.

14:00-17:00 
Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel maken we ons op voor een toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende Peelhistorie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’; en dat middels een unieke vintage toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Aan de hand van de Peelverhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ nemen we u mee op ontdekkingsreis naar de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. Een activiteit die voor iedereen toegankelijk is. Leerzaam, actief en gezellig met elkaar!

Wij nodigen u uit om de mooiste verhalen uit het dagboek van Wippe Pier te herbeleven en dat tijdens een vintage Trabant toertocht door het prachtige peelgebied.

17:00-19:00 uur 
Met gepaste trots presenteert De Heere van Meijel High Bier; de mannelijke en stoere tegenhanger van de High Tea. Breng samen met je vrienden een middag of vroege avond door in de kroeg, proef onze speciaal bieren en geniet van enkele heerlijke hapjes.

High Bier ‘De Peel’ bestaat uit: 

Speciaal bier proeven 
Gaat een gewoon glaasje bier wel eens vervelen? Proef dan eens één van speciaal bieren die bij De Heere van Meijel te krijgen zijn. Tijdens dit dagdeel proeft u een selectie van vier bieren met vier bijpassende hapjes. De samenstelling van het biermenu zal per seizoen wisselen.

Voor de bob verzorgen wij een paar verrassende frisdranken of AV-biertjes

2 tot 21 personen

Periode: maart t/m november

Prijs inclusief koffie, thee, lekkernij (onderweg), high bier, benzine en verzekering: € 61,00 p.p. (incl btw)

Het is ook mogelijk om af te sluiten met een verkleinde High Bier. Hierbij serveren we 2 speciale bieren en 2 bijpassende hapjes. De kosten van dit arrangement bedragen dan 50,00 euro p.p. De verkorte high bier duurt ongeveer 1 uur. 

  • Minimale leeftijd voor het besturen van een trabant is 24 jaar: Rijbewijs B
  • Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,-
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing
  • 3 personen per trabant
Trabant toertocht en High Bier
€ 61,00 p.p.