Trabant toertocht en kanovaren

2 t/m 42
09:40-09:50
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden in een trabant en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze cult-auto.

09:50-13:00
Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel maken we ons op voor een toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende Peelhistorie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’; en dat middels een unieke vintage toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Aan de hand van de Peelverhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ nemen we u mee op ontdekkingsreis naar de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. Een activiteit die voor iedereen toegankelijk is. Leerzaam, actief en gezellig met elkaar!
Wij nodigen u uit om de mooiste verhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ te herbeleven en dat tijdens een vintage Trabant toertocht door het prachtige peelgebied. O.a. brengt u tijdens de tocht een bezoek aan de nog altijd aanwezige Peelherberg waar de peelwerkers hun werkweek het liefste afsloten. In deze herberg wordt u getrakteerd op een typische peellekkernij en bijbehorend kopje koffie of thee (inbegrepen).

13:00-14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel

14:00-±17:00
Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar Forellenvijvers De Peelvisser Meijel (Katsberg 26) dat 3 km verderop is gelegen en maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart. Aansluitend kunt u bij Forellenvijvers De Peelvisser nog genieten van een drankje op het prachtige terras aan het water.

Bij groepen vanaf 31 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen.
Na ontvangst  wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Trabant, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit.
U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten (optioneel).

Maatwerk voor groepen groter dan 60 personen mogelijk

Periode: maart t/m november

Prijs inclusief koffie, thee, lekkernij (onderweg), benzine en verzekering: € 57,50 p.p. (incl btw)

• Minimale leeftijd voor het besturen van een Trabant is 24 jaar: Rijbewijs B
• 3 volwassenen per Trabant, 2 volwassenen per kano (Als er kinderen bij zijn, 4 personen per trabant en 3 personen per kano)
• Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,-
• Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten
Trabant toertocht en kanovaren
€ 57,50 p.p.