Trabant & Bowlen, Shuffle en Borrelen

2 t/m 30 personen

09:20 - 09:30 uur

Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen.
Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden in een trabant en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze cult-auto.

09:30 - 12:30 uur
Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel maken we ons op voor een toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende Peelhistorie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’; en dat middels een unieke vintage toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Aan de hand van de Peelverhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ nemen we u mee op ontdekkingsreis naar de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. Een activiteit die voor iedereen toegankelijk is. Leerzaam, actief en gezellig met elkaar!

Wij nodigen u uit om de mooiste verhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ te herbeleven en dat tijdens een vintage Trabant toertocht door het prachtige peelgebied. 

Tip! Maak uw tocht compleet met een unieke ervaring bij een authentieke Peelherberg. Breng tijdens de tocht een bezoek aan de nog altijd aanwezige herberg waar de peelwerkers hun werkweek het liefste afsloten. In deze herberg serveren ze een typische peellekkernij met een bijbehorend kopje koffie of thee.

12:30 - 13:40 uur
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

13:40 tot 13:55 uur
Op eigen gelegenheid in 12 minuten naar Maasbree waar jullie worden verwelkomd bij het gaafste Smaek en Vermaek concept dat de omgeving te bieden heeft ‘De Vermaekerij’


14:00 tot 16:00 uur

Op zoek naar een middag/avond smaek en vermaek? Dan ben je bij De Vermaekerij aan het juiste adres! Geniet 2 uur lang van het perfecte stukje vermaek voor jong en oud, namelijk: 1 uur bowlen en 1 uur shuffleboard. Ontvang daarnaast een heerlijke borrelplank met koude en warme hapjes en een drankarrangement voor 2 uur. Het drankarrangement bestaat uit:

  • Brand Pilsener
  • Radler
  • Huiswijn
  • Frisdrank
  • Koffie en thee


Maatwerk voor groepen groter dan 30 personen mogelijk

Prijs inclusief benzine, verzekering, hele dag vermaek en borrelarrangement: € 77,- p.p. (incl btw)

Voorwaarden:

  • Minimale leeftijd voor het besturen van een Trabant is 24 jaar: Rijbewijs B nodig
  • 3 volwassenen per Trabant (Indien er kinderen bij zijn, 4 personen per trabant)
  • Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,- per boeking.
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op het Trabant rijden
Dit arrangement is niet op maandag en dinsdag te boeken.
Trabant & Bowlen, Shuffle en Borrelen
€ 77,00 p.p.