Trabant & De Wie Wat Wandelquiz

4 t/m 80 personen
Vanaf 1 april beschikbaar!

09:30 - 09:40 uur

Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 6,00 p.p.

  

09:40 - 12:40 uur

Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel maken we ons op voor een toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende Peelhistorie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’; en dat middels een unieke vintage toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Aan de hand van de Peelverhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ of het unieke verhaal van Christiaan Rowwen Hesen nemen we u mee op ontdekkingsreis naar de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. Een activiteit die voor iedereen toegankelijk is. Leerzaam, actief en gezellig met elkaar!

Wij nodigen u uit om de mooiste verhalen uit het dagboek van Wippe Pier of Christiaan Rowwen Hesen te herbeleven en dat tijdens een vintage Trabant toertocht door het prachtige peelgebied.


12:40-14:10 uur

Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.


14:10-15:50 uur

De wie-wat-wandelquiz is een pubquiz, maar dan in de buitenlucht.

Een top activiteit voor collega’s, vriendengroepen, families etc. Het doel van dit spel is even simpel als uitdagend!

Probeer binnen 100 minuten exact 100 punten te scoren door een interactieve wandeling in de omgeving van Meijel.

Nadat je de totale groep hebt onderverdeeld in groepjes van 5 personen, ga je per team je eigen weg op zoek naar plekken waar punten te verdienen zijn. Punten zijn te verdienen door het beantwoorden van vragen en het oplossen van creatieve puzzels/raadsels.

De vragen zijn te vinden bij 42 waypoints (in de omgeving van De Heere van Meijel) die je zelf gaat opsporen met een mobiele telefoon. Er zijn 9 categorieën vragen, dus bepaal zelf je route aan de hand van vragen die jouw voorkeur hebben.

De antwoorden leveren plus- of minpunten op. en op die manier kun je 100 punten verzamelen. Maar pas op! Er zijn ook bommen verstopt. En houd de andere groepen in te gaten. Hoeveel punten zouden zij al hebben?

De groep die als eerste 100 punten heeft binnen 100 minuten speeltijd, wint het spel! Lukt het geen enkel team? Dan wint het team dat het meest in de buurt van de 100 punten komt.


Voor groepen van 40 t/m 80 personen (wisselarrangementen)

Bij groepen vanaf 36 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Trabant, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.


Maatwerk voor groepen groter dan 80 personen mogelijk


Voorwaarden:

  • Minimale leeftijd voor het besturen van een Trabant is 24 jaar: Rijbewijs B
  • Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,- per boeking.
  • De Wie Wat Wandelquiz is niet geschikt voor kinderen onder de 8 en mindervalide.
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten


Kosten:

  • V.a. 16 jaar: prijs inclusief brandstof en verzekering: € 61,00 p.p. (incl btw)
  • Tot 16 jaar: prijs inclusief brandstof en verzekering: € 38,00 p.p. (incl btw)Trabant & De Wie Wat Wandelquiz
€ 61,00 p.p.