Trabant & Escaperoom op Wielen

4 t/m 28 Personen
09:30 - 09:40 uur

Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 6,00 p.p.

  

09:40 - 12:40 uur

Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel maken we ons op voor een toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende Peelhistorie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’; en dat middels een unieke vintage toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Aan de hand van de Peelverhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ of het unieke verhaal van Christiaan Rowwen Hesen nemen we u mee op ontdekkingsreis naar de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. Een activiteit die voor iedereen toegankelijk is. Leerzaam, actief en gezellig met elkaar!

Wij nodigen u uit om de mooiste verhalen uit het dagboek van Wippe Pier of Christiaan Rowwen Hesen te herbeleven en dat tijdens een vintage Trabant toertocht door het prachtige peelgebied.


12:40-14:10 uur

Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.


14:10-16:40 uur

Bij aanvang ontvangt de groep een informatiemap, een bakfiets en gewone fietsen waar het avontuur start. In de informatiemap staat alles uitgelegd; hoe je te werk gaat, waar je naar toe moet en wat de missies zijn. 

Escaperoom op Wielen – De Woedende Wachters is het innovatieve vervolg op het succes van Escape Rooms. Actief bezig zijn met lichaam en geest is het uitgangspunt. Samenwerken, vermaak en uitdaging voer de boventoon. Maar in plaats van opgesloten in een kamer, ga je met Escaperoom op Wielen als team van vrienden, familie of collega’s erop uit.

Tijdens een interactieve fietstocht in een speciaal ontworpen bakfiets maken spelers op een unieke en vermakelijke wijze kennis met de omgeving. In deze bakfiets zitten zes kokers die op bepaalde punten open gaan. In iedere koker, ook wel een tijdscapsule genoemd, zit een uitdagende missie. Al puzzelend ontvouwt zich de nog onbekende route en ontdekken deelnemers bijzondere verhalen van de woedende wachters.

Los jij alle missie’s op en kom je erachter wie de verrader is onder de wachters?


Voor groepen van 14 t/m 28 personen (wisselarrangementen)

Bij groepen vanaf 14 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Trabant, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, BBQ of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.


Maatwerk voor groepen groter dan 28 personen mogelijk


Kosten:

  • V.a. 16 jaar: prijs inclusief brandstof en verzekering: € 63 p.p. (incl btw)
  • Tot 16 jaar: prijs inclusief brandstof en verzekering: € 40,00 p.p. (incl btw)  


Voorwaarden: 

  • Minimale leeftijd voor het besturen van een Trabant is 24 jaar
  • Rijbewijs B
  • Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,- per boeking
  • De Woedende Wachters is niet geschikt voor kinderen onder de 8 en mindervalide.
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op het rijden van een Trabant
Trabant & Escaperoom op Wielen
€ 63,00 p.p.