Trabant & Vissen

2 t/m 48 personen

09:30-09:40

Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden in een trabant en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze cult-auto.

09:40-12:40

Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel maken we ons op voor een toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende Peelhistorie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’; en dat middels een unieke vintage toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Aan de hand van de Peelverhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ nemen we u mee op ontdekkingsreis naar de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. Een activiteit die voor iedereen toegankelijk is. Leerzaam, actief en gezellig met elkaar!

Wij nodigen u uit om de mooiste verhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ te herbeleven en dat tijdens een vintage Trabant toertocht door het prachtige peelgebied. 

Tip! Maak uw tocht compleet met een unieke ervaring bij een authentieke Peelherberg. Breng tijdens de tocht een bezoek aan de nog altijd aanwezige herberg waar de peelwerkers hun werkweek het liefste afsloten. In deze herberg serveren ze een typische peellekkernij met een bijbehorend kopje koffie of thee.

12:40-14:00

Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel

14:00 tot ±18:00

Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar Peelpaviljoen 'Onze Stek' aan de visvijver (Katsberg 26) dat 3 km verderop is gelegen en maakt u zich op voor een middag forelvissen. Gooi een hengel uit in één van de vijvers van ‘Onze Stek’ en geniet van de rust en natuur aan de rand van Meijel (inclusief hengel en visaas).

Aansluitend kunt u bij Peelpaviljoen 'Onze Stek' optioneel nog genieten van een hapje en/of drankje op het prachtige terras aan het water (niet inbegrepen).

Voor groepen tot 30 personen

Maatwerk voor groepen groter dan 30 personen mogelijk

Prijs inclusief benzine en verzekering: € 66,00 p.p. (incl btw)

• Minimale leeftijd voor het besturen van een Trabant is 24 jaar: Rijbewijs B

• 3 volwassenen per Trabant

• Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,-

• Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten

Periode: maart t/m november

 


 

Trabant & Vissen
€ 66,00 p.p.