Trabant tocht en Sloepvaren

Zie, beleef en proef het beste van twee werelden in één gemeente! ’s ochtends toer je met een trabant door de Peel, daarna een heerlijke lunch en vervolgens lekker genieten op de Limburgse Maas vanuit Kessel.

09:40-09:50
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden in een trabant en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze cult-auto.

09:50-13:00
Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel maken we ons op voor een toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende Peelhistorie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’; en dat middels een unieke vintage toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Aan de hand van de Peelverhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ nemen we u mee op ontdekkingsreis naar de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. Een activiteit die voor iedereen toegankelijk is. Leerzaam, actief en gezellig met elkaar!
Wij nodigen u uit om de mooiste verhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ te herbeleven en dat tijdens een vintage Trabant toertocht door het prachtige peelgebied. 

Tip! Maak uw tocht compleet met een unieke ervaring bij een authentieke Peelherberg. Breng tijdens de tocht een bezoek aan de nog altijd aanwezige herberg waar de peelwerkers hun werkweek het liefste afsloten. In deze herberg serveren ze een typische peellekkernij met een bijbehorend kopje koffie of thee.


13:00-14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel

 

14:00 tot 14:30
Op eigen gelegenheid in 18 minuten naar romantisch Maasdorp Kessel.

14:30 tot 16:30

Twee uur sloepvaren bij Sloepverhuur Limburg voor een heerlijke vaartocht met een stille, duurzame sloep over de Limburgse Maas tussen Venlo en Roermond. Maak er met je gezin, vrienden of collega’s een heerlijke dag van!

 

Kosten:

  • Prijs inclusief benzine en verzekering: vanaf €63,15 p.p. (incl btw)
  • De huur van een sloep is €130,00 per sloep. Een sloep is geschikt voor maximaal 6 personen. Bovenstaande prijs is gecalculeerd op een sloep met 6 personen. Op basis van gevraagde aantallen, kunnen wij u de exacte prijs voor dit onderdeel afgeven. 

Voorwaarden:

  • Minimale leeftijd voor het besturen van een Trabant is 24 jaar: Rijbewijs B
  • Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,- per boeking.
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten
Trabant tocht en Sloepvaren
€ 63,15 p.p.