Trabant toertocht & kanovaren

2 t/m 42
09:40-09:50
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden in een trabant en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze cult-auto.

09:50-13:00
Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel maken we ons op voor een toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende Peelhistorie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’; en dat middels een unieke vintage toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Aan de hand van de Peelverhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ nemen we u mee op ontdekkingsreis naar de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. Een activiteit die voor iedereen toegankelijk is. Leerzaam, actief en gezellig met elkaar!
Wij nodigen u uit om de mooiste verhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ te herbeleven en dat tijdens een vintage Trabant toertocht door het prachtige peelgebied. 

Tip! Maak uw tocht compleet met een unieke ervaring bij een authentieke Peelherberg. Breng tijdens de tocht een bezoek aan de nog altijd aanwezige herberg waar de peelwerkers hun werkweek het liefste afsloten. In deze herberg serveren ze een typische peellekkernij met een bijbehorend kopje koffie of thee.

13:00-14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel

14:00-±17:00
Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar Peelpaviljoen 'Onze Stek' aan de visvijver (Katsberg 26) dat 3 km verderop is gelegen en maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart. Aansluitend kunt u bij Peelpaviljoen 'Onze Stek' optioneel nog genieten van een drankje op het prachtige terras aan het water (niet inbegrepen).

Bij groepen vanaf 31 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen.
Na ontvangst  wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Trabant, terwijl de andere groep begint met kanovaren. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit.

Gezamenlijk de dag afsluiten met een diner, BBQ of borrel? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Maatwerk voor groepen groter dan 60 personen mogelijk

Periode: maart t/m november

Prijs inclusief benzine en verzekering: € 62,- p.p. (incl btw)

• Minimale leeftijd voor het besturen van een Trabant is 24 jaar: Rijbewijs B
• 3 volwassenen per Trabant, 2 volwassenen per kano (Als er kinderen bij zijn, 4 personen per trabant en 3 personen per kano) (Op verzoek kunnen we ook een offerte maken op basis van 3 volwassenen per kano)
• Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,-
• Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten
Trabant toertocht & kanovaren
€ 62,00 p.p.