Trabant toertocht & Pitch & Put golf

2 t/m 60
09:40-09:50
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden in een trabant en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze cult-auto.

09:50-13:00 
Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel maken we ons op voor een toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende Peelhistorie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’; en dat middels een unieke vintage toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Aan de hand van de Peelverhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ of het unieke verhaal van Christiaan Rowwen Hesen nemen we u mee op ontdekkingsreis naar de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. Een activiteit die voor iedereen toegankelijk is. Leerzaam, actief en gezellig met elkaar!

Wij nodigen u uit om de mooiste verhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ of 'Christiaan Rowwen Hesen' te herbeleven en dat tijdens een vintage Trabant toertocht door het prachtige peelgebied.

Tip! Maak uw tocht compleet met een unieke ervaring bij een authentieke Peelherberg. Breng tijdens de tocht een bezoek aan de nog altijd aanwezige herberg waar de peelwerkers hun werkweek het liefste afsloten. In deze herberg serveren ze een typische peellekkernij met een bijbehorend kopje koffie of thee.

13:00-14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel

14:00-17:00
Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar het wijn- en golfdomein Kapelkeshof dat 6,3 km verderop is gelegen in Grashoek. Na een korte introductie gaat u vervolgens over 18 holes uitmaken wie de Tiger Woods is van uw gezelschap. In feite speelt u de tweede helft van het golfspel, het pitchen, chippen en putten. Het zijn de drie afrondende onderdelen van de golfsport, waarbij de bal op de green en in de hol moet worden gespeeld. Qua regels en etiquette is dit golfspel gelijk aan dat op de lange baan. (duur ± 2,5 uur)

Voor groepen van 31 tot 60 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 31 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst met koffie en gebak wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Trabant, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. 

U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten (optioneel).

Maatwerk voor groepen groter dan 60 personen mogelijk

Periode: maart t/m november

Prijs inclusief benzine en verzekering: € 68,50 p.p. (incl btw)
  • Minimale leeftijd voor het besturen van een Trabant is 24 jaar: Rijbewijs B
  • Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,-
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten

Trabant toertocht & Pitch & Put golf
€ 68,50 p.p.